Ce spune stiinta despre bere

Ok, stiu, nu v-am mai furnizat ceva articole cu bere in ultimul timp! Dar, stati, inainte sa aruncati cu rosii stricate in mine, trebuie sa va spun ca am si un motiv! Desigur ca noi nu ne oprim niciodata in privinta articolelor noastre, noi va iubim pe voi cititorilor. Asa ca, nu uitati, ce va scriem aici este pentru binele vostru! Avem noi beneficii ale berii! Asa ca, dati-ne un ragaz, ascultati-ne cateva minute!

Se bate ca un veritabil boxer cand vine vorba de cancer!

De multe ori noi nu prea intram in detalii teoretice, ca sa zicem asa, insa de data vom face o mica exceptie. Stiinta ne spune despre un compus pe care l-a numit Xantohumol, fiind parte din hamei si folosit in procesul de facere a berii; eh, tocmai acest cuvant care incepe cu litera X, este ceea ce ne ajuta sa luptam impotriva cancerului. Oamenii de stiinta ne vorbesc si despre polifenoli, de data asta rezultati din cerealele integrale utilizate in fermentarea berii. De asemenea, despre aceleasi atribute vorbim si cand vine vorba despre VINUL ROSU; deci, aveti si o alternativa, daca preferati vinul in detrimentul berii,

Si ce daca esti mai in varsta?

Vitaminele B sunt si ele foarte cunoscute pentru protejarea sistemului nostru, de fapt al intregului corp si, de aceea, daca esti mai in varsta, nu este problema, ba chiar este recomandabil sa beti bere in cantitati rezonabile; asta pentru ca actioneaza ca un scut in fata oricaror afectiuni cardiovasculare. Cum creeaza aceasta magie? Previne adunarea unui alt compus, care e homocisteina. Pe langa asta, tot acest lichid subtiaza sangele, ceea ce evita crearea acelor cheaguri urate de pe gleznele voastre (ce, de altfel, blocheaza si arterele coronare). Tot berea te fereste si de aparitia inflamatiilor (ce poate duce tot la o alta boala, respectiv ateroscleroza).

 

About Cristian Gălățanu

Check Also

Europa la POARTA SUDICĂ

BREVIAR de MALTA: MALTA, FIȘĂ DE DESTINAȚIE TURISTICĂ Malta este o destinație turistică de vis. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *