AVANPREMIERĂ AGRIPLANTA

Fermieri! Anunt pentru voi: incepe in curand AgriPlanta, cel mai unica si speciala expoziţie agricolă din România. Ideea lor fiind structurata pe modelul german, acest lucru nu este de mirare, asta o dovedeste si cea de-a şaptea editie de anul acesta, care va avea loc în perioada 18-21 mai 2017, în Bărăgan, la Fundulea; nu orice expozitie reuseste sa se reinventeze si sa continue cu succes asa cum o face AgriPlanta. 

Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor interesate, ori din domeniul agriculturii, mai ales producătorilor şi importatorilor de utilaje agricole. Expozitia va avea si loturi demonstrative pentru mare parte din culturile agricole, ele includ si demonstratii cu maşini agricole şi standuri expozitionale (utilaje şi echipamente agricole, sămânţă, îngrăsăminte şi fertilizatori).

AgriPlanta este organizat în câmp, pe o suprafață de peste 36 ha, astfel combinand trei elemente care le asigura un succes garantat eficiența. Mai exact la ce se refera? La:

1. expoziție în câmp;

2. loturi demonstrative;

si, in final, 3 care consta in demonstrații cu mașini agricole.

Precum am mentionat la inceput, evenimentul se adreseaza in special producatorilor si importatorilor de utilake, pentru ca numai la AgriPlant reusesti sa gasesi atat tehnică de calitate, cat și modele de succes de folosire a mașinilor și utilajelor agricole, a input-urilor sau a soluțiilor pregătite de companiile din domeniu. Un adevarat exemplu in acest sens sunt vizitatorii din anul 2016 in care mai bine de 210 firme au fost prezente și mai mult de 14.300 de vizitatori.

De aceea, nu e de mirare nici ca AgriPlant a devenit o platformă de socializare și de comunicare între agricultori și specialiști, dar și factor semnificativ de influentare a deciziilor din domeniu. În fiecare an, la acest eveniment vin oameni importanti din stat, precum: Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, APIA, AFIR, Direcțiile pentru Agricultură din întreaga țară etc.

Alte articole pe aceeasi tema:

http://agricult.ro/2017/04/26/livada-de-meri-super-afacere-cu-super-fonduri-europene/

http://agricult.ro/2017/04/23/start-in-afaceri-cu-un-aprozar/

http://agricult.ro/2017/04/11/arbusti-fructiferi/

http://agricult.ro/2017/04/04/cultura-ardeiului/

About Cristian Gălățanu

Check Also

Fertilizanți 100% organici care se bat cu seceta

Succes fulminant pentru culturile din România în ultimii 5 ani datorita produselor Profeco, care scad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *