SURPRIZĂ DE LA KLM și HEINEKEN: ACUMA POȚI BEA BERE la DRAUGHT ȘI ÎN TIMPUL ZBORULUI!

SURPRIZA PENTRU BARBATI! KLM și HEINEKEN au lansat bere la DRAUGHT pentru pasagerii din timpul zborului. Linia aeriană olandeză KLM si liderul mondial in trasnporturi, tocmai s-a inteles cu cel mai mare producator de bere din lume, Heineken, in urma careia, persoanele care zboara cu KLM vor putea bea bere la draught în timpul zborului.

heineken-klm
Incepand cu luna august, berea la draught va fi disponibila, anunta KLM si HEINEKEN

Vii se pare ciudat sau de neinchipuit? Inainte chiar era, din cauza presiunii atmosferice scazute care nu permitea servirea berei la draught, dar se pare ca KLM si Heineken au gasit o cale, dupa multi ani de studiu, sa treaca de aceasta dificultate.

Din cauza faptului că presiunea atmosferică este mult mai scăzută în avion față de cea de la nivelul mării, robinetul unei beri tradiționale nu ar funcționa în mod normal, ci ar produce doar o calitate uriașă de spumă,” a spus Edwin Griffioen, manager de dezvoltare și inovare globală Heineken.

„Avem, totuși, dozatoare care să poată lucra la o astfel de presiune, însă acestea sunt prea mari pentru a încăpea într-un avion. A fost ca un puzzle uriaș în care atât butoiul cu bere, sistemul de răcire și compresorul atmosferic trebuiau să încape în trollerul de catering al companiei aeriene,” a mai mentionat el.

KLM avusese aceasta idee cu mul timp inainte, dar au existat si anumite probleme care au impedicat lansarea pe piata: autoritatiile trebuiau sa evalueze acest program, lucru care a intarziat lansarea pana in august. Berea la draught poate fi ceruta doar de catre cei de la clasa business, fiind un mod prin care linia aeriana dezvolta permanent serviciile pentru clientii de la clasa business.

Pentru alte stiri si posibilele beneficii nutriționale, dar si despre rolul berii in curele de slabire, ramaneti aproape de noi:

https://beeruniversity.ro/2016/06/28/despre-mituri-berea-nu-ingrasa/

https://beeruniversity.ro/2016/06/21/5-beneficii-putin-stiute-ale-consumului-de-bere/

https://beeruniversity.ro/2016/06/11/ce-a-fost-la-euro-2016-franta-romania-2-1-ocazii-imense-ratate-de-b-stancu/

https://beeruniversity.ro/2016/06/06/peroni-nastro-azzurro-lanseaza-piccola-in-romania/

https://beeruniversity.ro/2016/07/27/beneficiile-berii-un-nou-studiu-arata-un-alt-efect-al-berii-asupra-organismului/

https://beeruniversity.ro/2016/07/29/beneficiile-berii-ce-a-presupus-studiul-despre-efectul-antioxidant-al-berii/

About Cristian Gălățanu

Check Also

Cele mai ieftine beri din Europa le găsești în București

Capitala țărișoarei noastre este printre cele mai ieftine oraşe din Europa atunci când vine vorba …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *