Daca in articolul precedent (APASATI AICI pentru a vedea articolul) am vorbit despre avantajele consumului de proteine slabe, acuma vorbim si despre DEZAVANTAJELE EI. Studiul facut de JEMA, despre avantajele consumului de proteine slabe ne mai anunta ca, in ciuda consumului unor alimente cu proteine slabe (nucile, canrea de pui etc.), indivizii care beau des alcool, sunt supraponderale, fumeaza sau nu fac exercitii fizice pot inca avea un risc de deces sporit, daca acestia prezinta in dieta lor multe proteine si grasimi.
“Cand ne-am uitat mai indeaproape la date, am constatat ca grupul de persoane cu un stil de viata nesanatos a consumat mai multa carne rosie, oua si produse lactate bogate in materii grase, in timp ce grupul de persoane cu un stil de viata sanatos consuma mai mult peste si pasari de curte”, a spus unul dintre cercetatori.
E bine sa stiti de proteinele care prezinta un risc foarte mare: carne rosie, carne de vita sau porc. Studiul mentionaza ca ar fi bine sa fie consumate proteinele mai slabe: paine, cereale, paste, fasole, nuci si legume.
Alte articole:
http://www.drinkfood.ro/2016/08/03/lifestyle-avantajale-consumului-unor-proteine-slabe/
http://topbrands.com.ro/retetele-drinkfood-ro-pui-oriental/
http://www.drinkfood.ro/2016/08/01/tombola-bife-sim-2016-te-ajuta-sa-ti-promovezi-produsele/
http://www.drinkfood.ro/2016/07/31/atelierele-atlantykron-2016/