La a patra ediție Red Bull SoundClash din România

2 artiști. 2 scene. 1 singur învingător.

După doi ani de pauză, a patra ediție Red Bull SoundClash se-ntoarce cu un line-up exploziv: Spike o înfruntă pe Irina Rimes pe 13 mai, în aer liber, la Romexpo! Provocarea va fi cu atât mai mare cu cât cei doi se întâlnesc în premieră: niciunul n-a mai văzut vreun concert de-al celuilalt! Pentru că nimeni nu știe mai bine cum stă treaba la Red Bull SoundClash, Adi Despot trece din postura de jucător la cea de prezentator care l-a consacrat. Încălziți-vă palmele, veți avea nevoie de ele: pe 13 mai, publicul și doar el decide cine e câștigătorul!
Detalii și bilete pe redbull.ro/soundclash!
Pe cele două scene așezate față în față la Romexpo se vor înfrunta două universuri lirice diferite de la cer la pământ. Cu fiecare piesă inspirată din experiențe profund personale, Irina Rimes ne-nvață să visăm. Rimă după rimă, beat după beat, Spike trage tare să ne coboare înapoi la realitate pe care ideal ar fi s-o facem cu toții un pic mai bună. Ambii compun muzică, scriu versuri și iau cu asalt topurile muzicale la fiecare lansare. Și totuși, ediția Red Bull SoundClash cu numărul 4 nu putea s-aducă laolaltă doi artiști mai diferiți. Unde se-întâlnesc cele două lumi muzicale?
„Red Bull SoundClash e pentru mine o șansă să-mi arăt polivalența ca artist, ca stiluri muzicale pe care le pot aborda, însă și o șansă, în același timp, de a-mi conștientiza și depăși limitele. După pandemie, acest concept vine ca o gură de aer curat pe care de abia o așteptam. Admir la Irina munca și dorința continuă de evoluție. Cred că o să câștige cel care va ști ce să facă cel mai bine cu acest concept. Irina, pregătește-te să pierzi! Alor mei, pregătiți-vă să câștigăm! ”
 

About Cristian Gălățanu

Check Also

LIDERUL BIG BANDULUI GLENN MILLER ORCHESTRA, WIL SALDEN, TRANSMITE UN MESAJ VIDEO PUBLICULUI ROMÂN

Fervoarea anilor ‘30 si ‘40, într-un spectacol complet şi copleşitor, pregătit pentru această primăvară! Bucureşti, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *