Cel mai bun ceai de iarnă: Matcha

Cu toții știm ce merge cel mai bine de Crăciun și de iarnă: vinul fiert și ceaiurile! Astăzi vom vorbi despre cel de-al doilea. Poate aveți foarte des întrebarea: ce ceai să beau? Vreți noutate, o opțiune este să vizitați cunoscuta ceainărie Infinitea, de la stația de metrou Eroilor sau, a doua opțiune, este să încercați Matcha.

Medicii spun că este foarte bun de consumat în fiecare zi, întrucât efectele sale benefice asupra corpului sunt diverse.

Printre aceste motive menționăm următoarele:

  • face parte din categoria ceaiurilor verzi și conține o tonă de antioxidanți, care contribuie cel mai mult la eliminarea radicalilor liberi.
  • Pudra de Matcha are niște valori nutriționale incredibile, te poate pune rapid pe picioare. Cu Matcha te relaxezi, păstrându-ți echilibrul mental.
  • Mai multă energie și rezistență. Mai pe scurt, acest tip de ceai are catehine, care-s cei mai importanți și imbatabili antioxidanți.
  • Îți curăță corpul de toxine și crește puterea sistemului imunitar, te ajută în lupta cu kg (kilogramele), echilibrează valorile colesterolului, îți crește puterea de memorare, de concentrare, păstrează sănătatea inimii și își însănătoșește pielea.
  • Călugării budişti îl consumau foarte des în ritualul de meditaţie, datorită faptului că acest tip de ceai are mai mulți antioxidanţi decât fructele goji, de şapte ori mai mulţi decât ciocolata neagră şi de 17 de ori mai multi antioxidanţi decât afinele.

About Cristian Gălățanu

Check Also

Hedepy, liderul serviciilor de terapie online din România, atrage o nouă investiție de 2,15 milioane EUR

Platforma de terapie online Hedepy atrage o nouă investiție de 2,15 milioane EUR cu care …

One comment

  1. sanatatea corpului si sanatatea mintii sunt strans legate. Tocmai am terminat un curs de coaching ce a durat 6 luni, tinut de https://www.markantconsult.ro/ .Am aflat despre mine o multime de lucruri, cum felul in care gandesc nu ma ajuta deloc si ce pot face sa schimb asta, de atunci s-a aprins o mica flacara in mine. Iar alimentatia si hidratarea adecvata joaca un rol extrem extrem de important in calitatea vietii si a gandurilor noastre. Multumesc ca mi-ai amintit cu acest articol de ceaiul matcha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *