“Whiskey-ul de buzunar”, un nou trend în România

Diageo și PP Distributors au introdus pe piața de la noi o nouă variantă de whisky – de buzunar pentru 4 mărci din portofoliul lor: J&B, Singleton, Johnnie Walker Red Label și Johnnie Walker Black Label. Aceștia l-au denumit “pocket scotch”.

Lansarea noului tip de băutură vine după o perioadă de testare pe piața din Marea Britanie a produsului, care fusese lansat încă din decembrie anul trecut. Producătorii au urmărit să creeze un produs cât mai stilat, estetic, modern și foarte atrăgător (de unde și culorile foarte deschise și ambalajul modern, sclipitor). Datorită succesului de pe piața locală, aceștia au început să lanseze produsul și-n restul Europei.

„Căutăm permanent să fim pionierii ideilor alternative și depășim limitele a ceea ce credem că este posibil în whisky. Pocket Scotch este o inovație care le oferă fanilor de whisky ocazia să împartă băutura preferată cu prietenii și să se bucure de ea în diferite momente, să exploreze noi ocazii de consum și experiențe”, a spus John Williams, Johnnie Walker Global Brand Director.

„Scotch-ul a fost întotdeauna despre sharing, iar Pocket Scotch face acest lucru mai ușor ca niciodată. Whisky-ul a depășit demult granițele Scoției, iar noua inovație – Pocket Scotch – oferă oamenilor care iubesc cele mai spontane momente ale vieții un nou mod de a împărți cu cei dragi whisky-ul nostru multi-premiat, oriunde i-ar duce aventura”, a zis Mihai Chiriacescu, CEE Group Brand Manager în cadrul PP Distributors.

J&B Rare Scotch este whisky-ul cel mai vândut și cunoscut la noi în țară și din lume (intră la categoria Whisky Scotch Standard, după cum explică cercetătorii studiului Nielsen). J&B Rare este unul dintre cele mai diverse whisky-uri și este foarte folosit în cocktailuri. Are o aromă ușoară și plăcută, obținută din cele 42 de tipuri de whisky alese cu grijă de producătorii săi.  Acesta poate fi servit în nenumărate feluri.

About Cristian Gălățanu

Check Also

Fructele şi legumele care ne salvează de la un deces prematur

Oamenii de știință de la Harvard Medical School și T.H. Chan School of Public Health …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *