DIN 250 GRAME DE BERE:)

Ti se intampla mereu, nu? Sa consumi ceva alcool, iar hop, deodata toate persoanele din jurul tau incep sa se schimbe, sa capete un alt contur, totul, mai pe scurt, e mai frumos si mai bine. Fata/baiatul din fata ta este mult mai atractiv. Cum de, totusi? Ne raspund medicii.

Un studiu recent realizat de cercetătorii de la Universitatea din Bristol a dovedit ca alcoolul ne influenteaza percepţia, devenim mai deschi si mai prietenoşi, totusi explicatia reala pentru acest lucru este creşterea atractivităţii sexuale, care se datoreaza stimularii instinctului de reproducere, care angrenează intreg organismul nostru, si nu doar anumite parti, cum s-ar fi crezut pana azi.

Experţii au folosit 2 grupuri de câte 50 de oameni, cu vârste între 18-50 ani să participe la studiu. 50% trebuiau sa consume alcool, iar restul o băutură placebo, adica nu avea nicio legatura cu alcoolul.

Apoi le-au fost proiectate o serie de imagini cu bărbaţi şi femei. Desigur ca prima categorie s-a simtit mai atrasa de sexul opus, pe cand cea de-a doua: nimic. Pentru a fi convinşi că nu a fost un accident, testul a fost repetat cu inca 2 grupuri de oameni. Concluziile au fost exact aceleasi.

“Monitorizarea funcţiilor vitale şi rezultatele chestionarelor au demonstrat că alcoolul acţionează ca un stimulent pentru întregul organism, acţionând la nivel hormonal. Funcţiile reproductive sunt optimizate, organismul capătă un plus de energie, iar la nivel neuronal apare un declic care inhibă teama şi excită centrul atracţiei”, au mai spus cercetătorii.

De asemenea, s-a mai dovedit si faptul ca bărbaţii şi femeile din aceste 2 categorii au avut un instinct de reproducere mai puternic, în medie, după 250 ml. de băutură alcoolică. Adica cam dupa 2 pahare normale.

Desigur, aici lucrurile depind si de cat de rapid intra alcoolul in sange.

Conform spuselor participanţilor de la acest studiu s-a determinat ca este un moment cand, dupa ce se consuma alcool, persoanele din preajma sunt mult mai atractivi.

 

Desigur ca depinde si de ce bei aici…si cat de rapid!

About Cristian Gălățanu

Check Also

CASA BERARI

Un grup de investitori având ca lider pe antreprenorul Florin Mîndru au investit 240.000 de …

2 comments

  1. Cand va ajunge fetita la varsta diversificarii, vei vedea cate discutii sunt despre orez si cat de sanatos (sau nu) este el :)) nici eu nu stiam pana sa ajung in faza asta. Se spune ca arsenicul pe care il contine nu e deloc prietenos cu organismul nostru.

  2. Ai mare dreptate! Te referi la colegii aia care isi deconteaza si 4 aspirine cu toate ca salariul este cat de cat decent dar e dreptul lor domnule. Bineinteles ca tot nemultumiti sunt. Isi baga organul de reproducere in sindicate de te crucesti cu toate ca tot ceea ce avem si vom avea, este si va fi datorita sindicatelor, indiferent de numele lor, au un scop comun: Sa nu fim calcati in picioare. Dar ei tot nemultumiti sunt iar in semn de protest se retrag din sindicate. Cand sidicatul asigura castigarea unui drept, repede le sclipesc ochii. Oameni fara simt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar