In articolul anterior (CLICK AICI PENTRU A VEDEA) am spus cea de-a doua recomandare pentru pastrarea unui sistem digestiv corect, acum va spunem cea de-a treia:
Un sistem digestiv sănătos cu ajutorul consumului de pește
Omega 3 este un compus lipidic necesar pentru sănătatea organismului și care este prezent în carnea de pește. Includerea cărnii de pește (somon, sardine, hering) în meniu poate fi foarte eficientă împotriva problemelor digestive. Consumul cărnii de somon poate asigura 61,2% din doza zilnică recomandată de Omega 3, în timp ce sardinele și heringul conțin în medie 1 gram de Omega 3 la 100 grame de carne și ar putea furniza 50% din necesarul zilnic de acizi grași esențiali unei bune funcționări a organismului.
Alte articole pe aceeasi tema:
https://beeruniversity.ro/2016/09/20/bere-cum-sa-ne-prelungim-viata-bem-o-bere-pe-zi/
https://beeruniversity.ro/2016/09/15/bere-remediu-naturist-indicata-pentru-probleme-digestive/