Stephansbräu, o bere tipic germană

Kaufland, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața românească, a adăugat la raft un nou produs. De data asta este vorba despre o bere numită Stephansbräu. După nume vă dați seama că este vorba despre o bere germană, printre primele beneficii pe care le enumerăm la o astfel de bere este Legea Germană a Purității. Legea are secole de existență și asigură, într-un fel, calitatea unei beri. Un alt avantaj al acestei beri este faptul că este disponibilă în multe variante: Pils, neagră sau fără alcool, în funcție de preferința fiecărui consumator. Brandul se găsește numai la Kaufland.

Conform site-ului oficial al statului pentru alimente (infocons.ro), produsul are următoarele caracteristici:

Are puțin must de bere și un gust puternic de hamei, bărbătesc. Deci dacă vrei o bere care să te lovească în plin, aceasta este pentru tine.

  • Lager

Premiumlager cucerește cu ajutorul culorii ei puternice, cu care și iese în evidență. Prezintă un gust proaspăt cu aromă ușoară de hamei. Pentru bărbații care preferă ceva mai ușor.

  • Schwarzbier

Schwarzbier (adică bere neagră) deci o bere neagră, cu gust puternic de malț, cu puțin caramel, cum este specific acestui tip de bere, dar și cu o concentrație de alcool mai puternică decât cele blonde.

  • Hefeweizen (inclusiv disponibil în varianta fără alcool)

Este realizată din cereale, malț de orz și de grâu. Culoarea este mai tulbure, ca atare. O bere ușoară, în genere.

  • Naturradler

Naturradler conține note subtile de lămâie, are 2% suc, motiv pentru care se încadrează în categoria Radler și prezintă o culoare tulbure. Un Radler puțin atipic, deoarece cel original este compus strict din lămâie.

About Cristian Gălățanu

Check Also

Masca de păr cu banane oferă beneficii necunoscute corpului tău!

Bananele sunt compuse din silice, un tip de mineral cu ajutorul căreia organismul nostru sintetizeaza …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar