O investiție majoră pe piața berii din SUA

Diageo, cel care a realizat un popular brand de bere numit Guinness, a construit în Maryland, SUA, cea dintai berărie din ultimii 60 de ani, dupa o investitie incredibila de aproape 90 de milioane de dolari, se arata intr-un raport CNBC.

Aceasta se afla in Relay, Maryland, iar beraria doreste sa atraga mai bine de 300.000 de vizitatori in fiecare an, care pot afla mai multe despre procesul de fabricatie a berii, precum si acces la un restaurant și magazin de suveniruri. Noua locuinta se intinde pe aproape 25 de hectare și a fost terminata in mai putin de 9 luni.

Fabrica urmeaza sa realizeze alte noi 6 feluri de bere care vor fi trimise spre vanzare  in  Maryland, Virginia și Pennsylvania, și, dupa caz, in toata tara,

Noua investitie are in vizor cresterea poziției Diageo pe piața berii din SUA, care o valoare de cam 111 miliarde de dolari, in cadrul careia brandul Guinness are poziția a noua din clasamentul vânzărilor.

About Cristian Gălățanu

Check Also

CASA BERARI

Un grup de investitori având ca lider pe antreprenorul Florin Mîndru au investit 240.000 de …

One comment

  1. Lasati-neeee! Vor fi contestatii la infinit si iar nu se va face nimic. Legea asta chiar e atat de prost facuta? Sau e vorba de excesul de functionari incompetenti?Termenele se succed aiurea, vine iarna si nu se demareaza nicio lucrare Pai uitati-va la Oradea si la primarul ei, acolo cum de se POATE face orice investitie?? Well-loved. Like or Dislike: 6 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar