BEREA STEJAR

Acuma stateam eu si ma gandeam despre ce marca de bere sa scriu. Hm, si mi-a venit ideea sa scriu despre Stejar. Sincer va spun, pe site-ul nostru beeruniversity.ro nu am mai scris despre Stejar pana acum. Dar stiti cum e vorba aia: e un inceput pentru toate! Nu stiu daca am multe obligatoriu de spus, dar cu siguranta pot zice ca e o marca buna de bere, cert.

In Romania, in portofoliul ei gasim: variantă strong,cu o concentrație de 7% alcool, produsă de compania Ursus Breweries (care e tot din grupul SABMiller) si care a fost introdusa pe piață de la noi prin 2006. Prin 2007 a decis, de asemenea, sa fie sponsorul oficial al echipei naționale de rugby a României. De ce, poate va intrebati?

Aici intervin eu si va zic de ce. Pentru ca nu degeaba cei de la Stejar vor sa se lege de un sport cu adevarat barbatesc – rugby-ul, pentru ca ei chiar si sint cunoscuti drept “stejari” (mai exact, denumirea pe care o poarta actorii principali ai jocului). De aceea, gasim in reclama lor sortimentul de bere Stejar Strong  7% alcool, de care am zis si mai sus, extractul primar fiind cu aproape 30% mai puternic fata de o bere normala. Cu adevarat as putea-o numi o bere de barbati, strong cum trebuie! un parfum, de altfel, superb. Clar trece de capitolul miros cu brio.

In 2010 aceas s-a reintrodus cu un continut de alcool de 7% in cadrul competitiei IRB Nations Cup in fata a mai mult de 300 de jucatori si fani ai rugby-ului, precum si a catorva persoane cunoscute din showbiz-ul romanesc: Radu Valahu, Ion Oncescu, Sorin Danescu – Vita de Vie, Luna Amara, Les Elephantes Bizzaire.

Deci? Tu ce zici despre “Stejar”? Scrieti-ne mai jos in sectiunea de comment.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

About Cristian Gălățanu

Check Also

Cura cu drojdie bere. Pentru ce se recomandă și cum se ține?

Ce contine mai exact drojdia de bere? Un studiu amanuntit asupra acesteia descopera ca are …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *