A fost ales un nou Președinte al Asociației Berarii României

Un nou Presedinte al Asociației Berarii României a fost desemnat, prin votul membrilor. Castigatorul este Lucian Ghinea, care este si patronul Bergenbier SA, firma parte a grupului Molson Coors. De la 1 ianuarie 2018, Lucian Ghinea si-a luat in serios competentele din cadrul Asociației, dupa ce Shachar Shaine, președintele companiei URBB, a pierdut presedentia organizației, atata timp cat a avut-o pe tot timpului anului trecut.

„Încep acest nou mandat cu determinarea de a continua proiectele derulate de Asociație, în totalitate orientate spre dezvoltarea durabilă a sectorului și culturii berii în România. În ceea ce privește așteptările legate de anul în curs, sper într-o evoluție pozitivă a pieței berii. Experiența anilor anteriori ne-a demonstrat însă că un trend ascendent pe piața berii este posibil doar dacă eforturile producătorilor de bere locali sunt completate de stabilitate și predictibilitate la nivel economic și fiscal.”, a spus Lucian Ghinea. 

Lucian Ghinea ocupa functia de Director General Bergenbier SA, o firma Molson Coors. Este parte din grupul firmei Bergenbier SA de peste 10 ani, neavand acest post  doar in intervalul 2008 – 2009. De asemenea, nu ar trebui sa uitam sa mentionam experienta foarte mare pe partea industria berii de pe piata locala, precum şi în FMCG şi retail.

Din Asociația Berarii României mai sunt si: Bergenbier, Heineken, United Romanian Breweries Bereprod, Ursus Breweries, Martens, Clinica de Bere, Soufflet Malt România și Asociația Producătorilor de Hamei.

About Cristian Gălățanu

Check Also

Siropul magic de tuse! Te scapă imediat! Încearcă și tu!

Siropul de tuse special pentru tuse! Aveți grijă, pentru că încă este perioada de răceli …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar