Ce se întâmplă la Oktoberfest Brașov?

A fost mare petrecere la Oktoberfest Brasov! Startul festivalului de beri a inceput cu pahare pline , meniu cu preparate bavareze si, desigur, cu multa voie buna: adica dansuri dupa stilul german! Asa a inceput petrecerea cu exact 5 zile inainte de inceperea festivalului de bere de la Munchen.

Şi asta nu e tot! Deoarece party-ul abia a inceput, asa va fi timp de o saptamana!

In corturi miroae numai a cârnăciori Thuringer, a varză călită si covrigi bavarezi. Nici nu ne mira ca in Romania s-a anuntat ca berea va avea cel mai mic pret si normal atunci ca era de asteptat ca berea sa fie in paharul fiecarui petrecaret.

Muzica tot pe stil nemtesc, desigur! Ca sa fie atmosfera completa!

In fata celor doua corturi de la marginea orasului Brasov are loc debutul unei noi zile plina de distractie, de la ora 11 dimineata cu mic dejun bavarez. Fanfară, DJ-ul, trupe de dans săseşti şi muzică tradiţională bavareză au pangarit efectiv orasul!

Dupa marile corturi sunt puse frumos locurile de recreare (ca sa le spunem asa) cu hamace si baloti de paie. De altfel, daca va simtiti norocosi atunci puteti vizita si zona de jocuri unde veti avea sansa de a castiga chiar si 700 de lei , cupoane de bere şi clasicele costume bavareze.

Oktoberfest Brasov dureaza pana pe data de 17 septembrie. Nici nu imi pot inchipui cate beri se vor fi consumat pana atunci! Oricum, organizatorii se asteapta la o cantitate mai mult decat modesta!

About Cristian Gălățanu

Check Also

Inovarea, cheia pentru o agricultură mai durabilă, subiect de dezbatere

Corteva Agriscience a participat la un eveniment privind Acordul Verde al UE Bruxelles, Belgia – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar