VACANȚĂ în BERLIN în perioada OKTOBERFEST la doar 103 euro/p (avion+cazare)

PANA la urma sunteti pe un site de bere, asa ca, de ce sa nu va oferim si oferte de vacanta in timpul lui OKTOBERFEST. Intr-adevar, noi mai avem si un site de turism (turismhoreca.ro), dar asta nu inseamna ca nu va putem oferi si dvs. oferte foarte avantajoase. TOTI stim cat de mult ne place noua barbatilor berea, asa ca de ce nu sa experimentam adevaratul gust al ei, chiar in inima BERLINULUI, la puburile din centru!

Sarbatoarea lui Oktober dureaza din mijlocul lui septembrie si pana in octombrie. Interesant e ca aceasta idee apartine…unui subofiter din garda națională bavareză! Initial, el se gandise la organizarea unei curse de cai, o astfel de festivitate fiind facuta in cinstea căsătoriei prințului moștenitor Ludovic I al Bavariei cu prințesa Therese von Hildburghausen. Ideea lui nu a fost trecuta cu vederea si, astfel, Regele Bavariei, Maximilian I, s-a gandid sa si o infaptuiasca. Asa se face ca pe in 1810 a fost organizata aceasta cursa de cai si denumita de printesa ca: Oktoberfest. 

Perioada aleasa de noi este (dar nu e singura)

Toate perioadele pe care vi le dam aici sunt pe perioada OKTOBERFEST-ului. Asa ca nu aveti o grija 🙂

Zborurile sunt ale RYANAIR si sunt directe, fara nicio escala.

De asemenea si la hoteluri aveti doua alegeri:

Totodata, nu uitati ca tot ce trebuie sa faci la hoteluri e sa schimbati perioada din casutele respective, potrivit celei pe care o doriti. Preturile desigur pot varia! Deci atentie.

Prin urmare, in total vine asa:
  • bilet avion= 52 euro/pers
  • hotel = 51 euro/pers
  • Total = 103 euro/pers

!!! De asemenea, trebuie sa specificam ca aceasta excursie este DIY, adica do-it-yourself. Prin urmare, este o excursie in care iti planifici personal rezervarile. Foloseste link-urile date pentru a le vedea, dar sa fiti atenti sa va uitati de doua ori la preturile afisate – astfel de vacante oferite sunt mult mai ieftine decat majoritatea, DAR au si ele un defect: sunt limitate; nu dureaza mult promotia, iar, prin urmare, preturile se pot schimba. E cel mai bine sa profitati de oferta in ziua in care apare !!!

About Cristian Gălățanu

Check Also

Verben este noul fungicid pentru tratamentul culturilor de cereale păioase

  Corteva Agriscience a lansat în 2022 cel mai nou și inovator fungicid pentru primul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *