Îți plac crispy strips de la KFC? Iată rețeta pe care o poți folosi și tu!

Daca nu te poti opri din mancat KFC nu e nicio problema, avem noi solutia! Acuma ii poti face si acasa la tine. Exista diverse retete pentru niste piept de pui de acest gen cu crispy atasate de ele, ce de la un aspect si gust crocant. Mai ales daca doriti sa-i aveti si picanti, atunci ati gasit articolul potrivit, deci aveti noroc! Pentru asta va trebuie piept de pui dezosat, oua, faina alba, fulgi de porumb, boia ardei dulce sau iute (cata doriti, cine stie, poate-i vreti foarte picanti), sare, ulei pentru prajit.
Dupa ce ati luat toate acestea, urmareaza sa le preparam! Prin urmare, sa incepem! 
POFTA BUNA!
Aripioare picante
Prima data trebuie sa spalati pieptul de pui si sa il taiati fasii, dar aveti grija sa nu fie nici foarte mari. Dupa asta luati cateva dintre ele si le treceti prin faina, dupa care mai adaugi si sare si boia (piper, au cam aceeasi proprietate).

A doua ora, trebuie sa luati cateva oua si sa le bateti impreuna cu sare si dati puiul prin ele. Acuma, ca sa stiti, acel aspect crocant sau crispy se formeaza de la fulgii de porumb (probabil ca vestita companie KFC le trece prin altceva si utilizeaza mult ulei), pe care ii vom maruntii usor.

A treia oara, ultima etapa, este de fapt continuarea primei, in care luati puiul taiat (deja trecut prin ce am spus) si le mai treceti si prin fulgii de porumb. Punem putin ulei in tigaia de fierbere si introducem bucatile de pui la prajit. Le mai schimbati pe laterale ca sa se fiarba cat mai bine. Desigur ca cel mai bine ar fi sa va mai luati de la magazin si niste maioneaza cu usturoi.

 Alte articole pe aceeasi tema:

http://www.drinkfood.ro/2017/01/04/2-cea-mai-buna-cura-de-slabire-oshawa/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/19/retetele-drinkfood-ro-cocos-in-vin-din-bucataria-franceza/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/14/drinkfood-restaurantul-marco-polo/

About Cristian Gălățanu

Check Also

TOP 7 beneficii ale extractului de hamei (Humulus lupulus L.)

Mai este cunoscut și drept „aurul verde” și este o plantă perenă, dioică, care poate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *