Cum scap de mahmureală (când se mișcă camera cu mine?)

Daca sunteti pe google acuma, ati cautat si ati gasit acest articol sau pur si simplu l-ati accesat, inseamna ca exista doar doua posibilitati in atare situatie: 1. ori sunteti “morti” (turta) de la bautura, ori, 2. vreti sa stiti ce ar trebui sa faceti pe viitor ca sa va faceti mai bine dupa o seara bine (meritata) – mai ales daca aveti urmatoarea zi treaba (fie scoala/facultate, fie serviciu). Va spun, stati linistiti, toti am trecut prin asta, asa ca, niciunul dintre noi nu trebuie sa aiba retineri, ca de, adevaru’ e adevar (cum o zice filozofia bulgarului!). Asa ca, haideti sa plonjam in cateva sfaturi pe care vi le voi da (garentez ca merge, bine, nu chiar toate, dar majoritatea; “experinta proprie”, va zic) – in plus, aviz cititorilor, sa stiti ca asta va fi si articolul de bere pe saptamana aceasta:

#beatturta “Ba, da ce e cu broscoiu’ asta?”
  1. Ciorba de potroace, da, exact, ati auzit foarte bine. Pe langa faptul ca ea este poate cea mai tipica ciorba romaneasca, ea este si mentionata destul de des in multe dintre operele scriitorilor nostri (“mai de la tara asa”, ca sa nu mai spun ca cel probabil si ei v-ar recomanda acelasi lucru). Totusi, ar trebui sa dau aici o mica specificatie si anume: zeama sa fie dintr-o gaina mai tanara si cu fermentatie de tarate de grau si mei, mai adaugi si o crenguta de cires, asa, sa mai dea niste gust. “wink”
  2. Ehe, ciorba de burta, daca ati stii de cate ori am…adica, ma rog, e foarte buna, asta vreau sa zic “smile”. Se fierbe cel putin sase ore, da, poate ca e cam mult, dar sa stiti ca asa se face, si oricum nu cred ca ati mai avea chef de altceva in momentul ala…vedeti sa fie burta alba si cu muchie, plus! plus, un os de vita de la picior. Dupa asta mai adaugi telina, ceapa, ardei iute. De asemenea, sa mai puneti si sare grunzuroasa in taieturi “fine” de 5-6 cm. Mai puneti si galbenus crud in farfurie, smintina si desigur, cum sa uitam, ardei iute, aia e baza! Otet si usturoi caci asa se manca, baai! – Bine, acuma sa o spun serios, mai bine va duceti la o carciuma si luati sau restaurant, altfel, ma anuntati daca aveti o oala de 12 l, altfel, nici nu va dau voie s-o faceti! “smile”
  3.  Ceai de mentă cu smantanaaa! Da, va spun ca merge, am incercat o data (desi poate nu e cea mai buna metoda). Bine, bine poate nu e cea mai buna metoda si poate ar fi sa va orientati spre altele, spre exemplu cele de sus, sau cele din urmatorul articol!

Deci ramaneti aproape de noi si veti da gata mahmureala! 

Alte articole pe aceeasi tema:

http://www.drinkfood.ro/2017/01/04/2-cea-mai-buna-cura-de-slabire-oshawa/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/19/retetele-drinkfood-ro-cocos-in-vin-din-bucataria-franceza/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/14/drinkfood-restaurantul-marco-polo/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/14/partea-a-doua-ce-sa-ai-in-vedere-cand-exista-o-problema-in-cuplu-si-cum-sa-o-rezolvi/

 

 

About Cristian Gălățanu

Check Also

De ce să începi o afacere cu bere artizanală

Tara noastra raporteaza 85 de litri/cap de locuitor/an la capitolul consum de bere, asta inseamna …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *