ÎN EXCLUSIVITATE! INTERVIU cu LUCIA PÎRVU: Specificul evenimentului VINTEST

In ultimul articol (CLICK AICI PENTRU A VEDEA) am vorbit despre surprizele care ne asteapta la VINTEST anul acesta, partenerii cu care lucreaza evenimentul – organizat la Casa Presei, in Sala de Marmura – 28, 29, 30 octombrie.

FOTO din Capmania IUBESC VINUL ROMANESC
FOTO din Capmania IUBESC VINUL ROMANESC
  1. + 5.Ce face diferența specifică între evenimentul tău și celelalte evenimente?

As vrea sa spun ca modelele ptr evenimentele mele au fost luate din afara, nu am incercat sa punem in practica ce am vazut la altii in tara, invers cu siguranta.

Diferenta specifica este aceea ca ele au avut originalitate, au avut noutati diferite an de an, pe structura prezentei expozantilor si a consumatorlui final. Au fost si sunt o sursa de educare in ale degustarii, consumului, asocierii gastronomiei cu vinul. Arta, pictura, literatura au fost totdeauna prezente si au oferit o bucurie consumatorilor de frumos. 5. Evenimente tale sunt populare. Este bine, e rău???

Da sunt evenimente populare, probabil ca din acest motiv nu mai sunt foarte iubite de unii producatori!

Acum este o moda, sa organizezi evenimente “asa zise de fite”, sa inviti productorii de vin in locatii semiobscure, sau in holuri de hotel cu numeroase coloane, sa ii inviti pe litoral in fata consumatorului mai mult dezbracat dacat imbracat,….. toate sunt la moda!

Dar, eu cred ca au ramas si cei iubitori de frumos, de traditie, de profesionalis ( a se intelege ca performanta la asa ceva se mai face si cu bani multi, de care noi nu am avut norocul), care au apreciat munca noastra, locatiile in care am invitat productorii de vin, sau locatiile in care productorii de vin au avut in fata lor 42 de reprezentanti ai diferitelor Ambasade din Bucuresti, sau prezenta acestora direct in cadrul saloanelor, sau cel mai mare consultant degustator cu grad de mestru, din Peru, sau cand productorii au fost vizitati de o parte din membrii Congresului OIV organizat la Bucursti in 2013 si exemplele pot continua….

 

Alte articole pe aceeasi tema:

http://topwines.ro/prima-data-vinvestvintest-la-sala-de-marmura/

http://topwines.ro/vine-vintest-o-intreaga-campanie-dedicata-vinului-romanesc/

http://topwines.ro/vinum-hungarium/

http://topwines.ro/interviuri-esentiale-valeriu-stoica/

http://topwines.ro/dealu-dorului-somelier/

About Cristian Gălățanu

Check Also

 Încă din anul 1872, în Franța: LILLET

 Încă din anul 1872, în Franța: LILLET Un concept unic, de mare succes Deși este la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *