In ultimul articol (CLICK AICI PENTRU A VEDEA) am vorbit despre asemanarile dintre piata de bere si cidru, iar acum, despre CE LE DEOSEBESTE!
- CE LE DEOSEBEȘTE
Deci, PIAȚA DE CIDRU și PIAȚA DE BERE sunt, întrucâtva, asemănătoare. Ce le deosebește: volumul, deocamdată, incomparabil: piața de bere este mult mai mare, ca dimnesiune.
De văzut că printre primele opt sunt și două mărci legate în mod total de România.
Brandurile ANA ARE și DACIC sunt pe sol/și de terroir românesc.
Berea, în comparație cu cidrul, poate avea o tărie alcoolică mult mai înseamnă. Să faci, însă, cidru la nouă grade tărie alcoolică ar putea fi un non-sens, în general – în timp ce berea nordică poate adopta nouă grade din volum tărie alcoolică precum o constantă/și asta nu ar mira pe nimeni.
În timp ce, la nouă grade, cidrul ar putea fi foarte bine, conform definiției vinului(mutatis mutandis), un clasic vin produs din mere.
-va urma –
Alte articole pe aceeasi tema: