Wine & Board Games – Caro Hotel

Wine-Barul hotelului Caro, gazduieste in fiecare saptamana, impreuna cu partenerii de la Play Days, un eveniment cu jocuri de societate. Scopul acestora este de a crea un cadru elegant, potrivit pentru parteneri, care stiu sa guste atat un vin, cat si o provocare intelectuala, data de un joc potrivit.

Participarea se poate face pe baza unei taxe de 35 lei / persoană în care sunt incluse, pe lângă jocuri la discreție, un pahar de vin din oferta 1000 de Chipuri și un platou de brânzeturi variate.

Evenimentele au loc in fiecare seară de marți începând cu orele 18:30. Pentru rezervari si alte detalii, la numarul de telefon 021 208 61 37.

Despre Caro Hotel

La Hotelurile Caro se pot rezerva diferite tipuri de camere pentru cazare in Bucuresti in functie de confortul dorit si de bugetul persoanei.

De asemenea, se pot organiza diferite evenimente, precum nunti sau conferinte de presa.

Pentru mai multe detalii accesati link-ul urmator: http://hotelcaro.ro/

LOGO-PRINCIPAL-CARO-CLUB-HOTEL

About Cristian Gălățanu

Check Also

Artă revoluționară, unică și nouă cu Nicole Jutka la Ateneul Român, cu ocazia concertelor Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna

Foarte puţine zile ne mai despart de reîntâlnirea deja tradiţională cu SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, eveniment desfăşurat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *