A view of a busy dining district in Osaka. Tourists and shoppers during the evening, Japan. Contemporary architecture, tree lined street, horizontal composition.

Răspunsul Auchan România privind propunerea închiderii unităților sale

Poziție Auchan România

(1 noiembrie 2021)

Confirmăm faptul că reprezentanți ai ANPC au derulat astăzi un control în câteva magazine. Autoritatea ne-a sesizat mai multe aspecte, diferite de la un magazin la altul, a căror remediere a fost dispusă imediat, fiind deja finalizată în cea mai mare măsură. Urmează să transmitem către OPC București, mâine dimineață, solicitările ce se impun în vederea redeschiderii către consumatori a zonelor supuse controlului din magazinele în cauză.

 

Toate magazinele noastre au sisteme de audit și control al calității, avem implementată respectarea standardelor ISO pentru managementul calității –  fiecare hipermarket beneficiind și de un responsabil de calitate dedicat acestora – toate cu scopul de a răspunde cât mai bine prevederilor legale. De asemenea, magazinele noastre respectă măsurile pentru protecție sanitară împotriva Covid-19.  Ne asigurăm clienții că vom crește și mai mult gradul de vigilență și control în această perioadă.

 

Reprezentanții Auchan

 

A view of a busy dining district in Osaka. Tourists and shoppers during the evening, Japan. Contemporary architecture, tree lined street, horizontal composition.

About Cristian Gălățanu

Check Also

Ce au căutat și cumpărat online românii în pandemie

O analiză Google pe baza căutărilor în 2020 Pandemia și măsurile de combatere a ei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *