914224096

Masca de păr cu banane oferă beneficii necunoscute corpului tău!

Bananele sunt compuse din silice, un tip de mineral cu ajutorul căreia organismul nostru sintetizeaza colagenul și cu care, astfel, îți întărește părul. În același timp, trebuie menționat că bananele au caracteristici antimicrobiene, ceea ce înseamnă că pot vindeca scalpul flascos și uscat. Mai mult, te poate scăpa de mătreață. 

Deci, cu ce ne poate ajuta mai exact masca de păr?

  • Beneficii

Oamenii de știință au întreprins numeroase studii privind caracteristicile nutritive și chimice ale bananelor. În urma acestora, s-a demonstrat că măștile de banană se folosesc la nivel mondial pentru diferite afecțiuni ale părului. Silica este transformată de organismul tău în colagen, iar această proteină este esențială pentru a-ți menține un păr sănătos și strălucitor. Siliconul/silica este foarte des întâlnită în produsele cosmetice, cum ar fi balsamul de păr și oferă părului tău un aspect moale și voluminos.

Cea mai bună mască pentru căderea părului. Masca de păr cu bere și banane
  • pentru mătreață

Diferite substanțe din acest fruct au proprietăți antioxidante și antibacteriene. Mătreața de multe ori este cauzată de iritare, uscăciune, dar și de agenți patogeni fungici și bacterieni. Puteți întinde masca pe scalpul dvs. pentru a crește umiditatea, pentru reducerea uscăciunii, și pentru a elimina alte bacterii care produc mătreață.

  • pentru creșterea părului

Trebuie să știți că acest tratament este un tratament de lungă durată. Această mască reduce foarte mult stresul oxidativ.

About Cristian Gălățanu

Check Also

Cearfisă – brandul de succes al unor ieșeni

Fabrica de bere Cearfisă este în Iaşi, iar de acolo pleaca îmbuteliată în toată ţara. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *