Votează și tu în finala Chivas Venture reprezentantul din Romania: “Taraba Virtuala”

Publicul mai are putin timp in care poate vota 1 data afacerea lui preferata. Premiul cel mare de 200 000 $ va urma sa fie impartit, in această etapă, dupa numărul voturilor, intre cei 27 de finaliști, pentru fiecare. Taraba Virtuală (in care votati si dvs.) sustine start-up-ul românesc, prin www.theventure.com.
Prin urmare, prin votul dvs, si TU susti antreprenoriatul romanesc. Daca fiecare voteaza pentru Taraba Virtuală, atunci posibilitatea de a primi o finanțare si mai mare de la Chivas Venture – creste. .

Taraba Virtuală este o aplicație mobilă gratuită care ii ajuta pe micii fermieri sa colaboreze cu persoanele care doresc sa le achizitioneze produse locale. Aceasta aplicatie elimina, in realitate, intermediarii, ceea ce inseamna mai multe sanse pentru fermieri de a-si vinde produsele lor la un cost mult mai mic pentru consumator. Este un fel de piata virtuala, care ofera fermierilor posibilitatea de  a stabili ei singuri prețurile și să nu mai piarda timp, prin inregistrarea comenzilor intr-o baza de date și livrarea lor în aceeași zi.

Aplicatia rezolva o mare problema a micilor fermieri romani, in partea de organizare, timp sau suplineste (partial) lipsa de experienta pentru a dezvola o prezență activa in mediul online. Sa nu uitam ca, acuma, foarte multi consumatori s-au indreptat spre produsele organice și proaspete. Este o intalnire a cererii cu oferta, eficientizata.

Fermierii care au folosit pana acum aplicatia au declarat ca, in medie, au eficientizat munca cu 4 ore pe săptămână – asta inseamna ca in acest timp eu pot face multe altele in gradina lor. Totodata, in 2017 aplicatia a ajutat si la reducerea poluării cu 50kg de CO2, datorita livrărilor mult mai rapide si mai putin costisitoare pentru fermieri.

About Cristian Gălățanu

Check Also

Forumul APPR

Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR), structură federativă afiliată la Confederația Europeană a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *