CEREALE RETRASE

Producătorul austriac Estyria Naturprodukte GmbH a retractat de pe piata cerealele bio Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, un produs care a fost preluat şi în reţeaua de magazine Lidl România. Scoaterea de pe rafturi a produsului vine in urma unor verificari interne, într-o probă a fost depistată Salmonella, conform reprezentanţilor Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

„Pentru a evita un potenţial risc pentru sănătatea publică, întrucât nu poate fi exclusă o posibilă contaminare, distribuitorul a iniţiat retragerea produsului de la vânzare şi a anunţat clienţii să ţină cont de aceasta rechemare şi pe cei care l-au achiziţionat, să nu îl consume”, spun reprezentanţii ANSVSA.

Inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor au monitorizat procesul de retragere a produsului, cu sanse mari de contaminare, de pe piata, inceputa de către distribuitor.

Produsul Golden Sun Bio Organic Amaranth, 500g poate fi adus inapoi de consumatori, în toate magazinele Lidl. Pretul platit pentru acesta va fi oferit inapoi de catre supermarket, fără a cere bonul fiscal.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

About Cristian Gălățanu

Check Also

Berea artizanală se va scumpi

Vremea nu a fost prielnica pentru cresterea culturilor de orz din Canada, tara care este …

One comment

  1. Exista un punct in care reducerile fac rau produsului, depinde de produs in primul rand. Chiar daca vinzi mai mult acum poti pierde pe termen lung dar asta e alta discutie. Va fi mai putina publicitate in momentul in care o sa se considere ca nu functioneaza sau nu e atat de eficienta incat sa merite suma ceruta. Avand in vedere ca tram intr-o tara in care majoritatea stim macar o limba straina cel putin la nivel de baza nu prea cred ca o sa conteze cantitatea de content in limba romana dupa youtube astfel incat sa influenteze traficul. De ce e de datoria lor sa ajute piata? Sunt oameni mult mai bine pregatiti ca noi care lucreaza pentru Alphabet si care decid in ce directie e cazul sa se extinda yt, atat timp cat nu fac nimic sa ajute piata din ro inseamna ca nu valoram prea mult in ochii lor. In capitalism nu exista “nice guys, exista doar profit si la finalul zilei asta decide tot. 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *