Ghinion pentru vremea de 1 mai!

Daca incepeti sa aveti in minivacanta de anul acesta, de vineri, adica de pe 28 aprilie, atunci aveti mai mult noroc de celalalte persoane care nu vor avea atatea zi libere. Cu toate acestea, nu suntem scapati total de vremea rea, pentru ca de sambata incolo se anunta averse, cu temepraturi mai reduse. Chiar si asa, de 1 mai tot vei putea sa faci ceva, pentru ca, desi temeperaturile vor fi mai reduse, nu va fi intr-atat de frig incat sa nu poti sta afara, acoperit de ploaie. DA CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM ALEGI MICII DE CALITATE DE 1 MAI!

O singură zi frumoasă!

Dupa cum au fost si zilele de pana acuma, adica cu vreme foarte neobisnuit de rece si uracioasa pentru luna in care ne aflam, in afara de ziua de vineri, restul va fi urat. Totusi, parca ziua de vineri va incerca oarecum sa compenseze pentru vremea din urmatoarele zile, pentru ca va fi extrem de cald. Cerul va fi variabil şi izolat în regiunile montane vor avea loc averse de ploaie, dar şi descărcări electrice. Noaptea cerul va fi in mare parte noros şi prin cateva zone se vor isca si ploi cu averse, alaturi, inca o data de descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale, in special în sudul judeţului, precum şi la munte. Temperaturile vor fi cel mult între 26 şi 28 grade si cel putin între 11 şi 13 grade.

1 mai, ploaie. Multa ploaie.

In weekend vremea nu va fi atat de calma. Cerul va fi in mare parte noros si, cum am spus, vor fi si averse de ploaie, iar pe crestele montane si precipitatii mixte. De aseemenea vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari partiale, in mod special la munte.  Temperaturile vor fi cel mult între 10 şi 19 grade si curpinse cel putin între 3 şi 8 grade. Local, la munte, va aparea si ceaţa. Luni insa, apare din nou soarele, dar temperaturile maxime rămân constante, cu valori de 19 grade Celsius.

 Alte articole pe aceeasi tema:

http://topbrands.com.ro/venitul-minim-garantat/

http://topbrands.com.ro/cum-sa-fii-sanatos-calatorind/

http://www.drinkfood.ro/2017/04/21/top-5-motive-pentru-care-ar-trebui-sa-ti-adaugi-unt-in-cafeaua-de-dimineata/

About Cristian Gălățanu

Check Also

Cărți și cafea

Editura Nemira și lanțul de cafenele 5 to go anunță lansarea unui parteneriat pentru promovarea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Skip to toolbar