Thermomix®, aparatul care schimba vietile si destinele… din bucatarie!

Daca mai existau dubii despre cum este posibil ca un singur aparat sa inlocuiasca 12 electrocasnice de bucatarie, joi dimineata oaspetii prezenti la Café Athenée Palace Hilton s-au convins de cat de simplu este sa ai un stil de viata sanatos. Reprezentantii Thermomix®, impreuna cu Gabriela Simion, blogger de lifestyle, food and travel si Mircea Niculescu, Chef Café Athenée Palace Hilton i-au surprins pe invitati cu o noua experienta in materie de cooking.

dsc_4669_1
Aparatul Thermomix®

O noua era a inceput cu noul Thermomix® digital! Cu inovatorul sau chip de retete, ecranul tactil si functia de preparare ghidata in cateva secunde poti pregati unt, inghetata, pate rafinat, limonada, sau in numai 15 minute o cina pentru intreaga familie. Imbratisand inovatia, simplitatea si unicitatea magicului Thermomix®, reprezentantii media au experimentat un nou stil de viata, ce a demontat tot ce stiau pana acum despre cooking. Thermomix®, face totul de unul singur: cantareste, mixeaza, toaca, marunteste, macina, pulverizeaza, framanta, paseaza, bate spume /creme, amesteca, prepara bauturi, emulsioneaza, incalzeste, gateste, fierbe in aburi, sterilizeaza si, tot el se curata aproape singur. Invitatii au vazut cum un aparat cu o suprafata de dimensiunea unei coli A4 te face sa uiti de masina de tocat, blender, malaxor, storcator, tel, razatoare, mojar, aparat de inghetata, cantar, mixer, robot de bucatarie sau rasnita de cafea. Mai mult decat atat, in cadrul evenimentului, acestia au acceptat provocarea de a testa fiecare functie a aparatului, reusind sa-si pregateasca singuri in cateva secunde un mic dejun delicios. Este cert ca experienta din propria bucatarie intra de acum in alta dimensiune – aceea in care timpul petrecut alaturi de cei dragi iti este respectat, iar momentele in care familia se aduna la cina sunt  savuroase si relaxante.

tm_thermomix-all-01_verlae_br_schein_dunkler_rz
Aparatul Thermomix®

Odata cu lansarea noului Thermomix®, liderul aparatelor de bucatarie, compania germana Vorwerk a pozitionat gatitul in era digitala, creand astfel o noua paradigma a stilului de viata sanatos.

Zambete furate la micul dejun, povesti scrise la fiecare cina, experienta usoara si un partener de nadejde acasa – locul in care toti suntem iubiti. O intreaga bucatarie sofisticata a prins viata prin ingeniosul Thermomix® care reuseste sa pregateasca peste 30.000 de retete aproape de unul singur. Totusi, atragatorul ecran tactil nu te lasa sa te indepartezi prea mult, deoarece vei fi tentat sa urmaresti indeaproape direct pe ecran retetele, cu sprijinul chip-ului de retete si al functiei de preparare ghidata. Aceasta functie inovatoare de afisare a retetei pe ecran garanteaza rezultatul final exceptional, care nu este conditionat de aptitudinile din bucatarie. Trebuie doar sa adaugi ingredientele, iar Thermomix® va regla pana si temperatura si timpul in locul tau. In cartea sa de retete de baza regasesti peste 175 de variante de a prepara sosuri delicate, supe, de a gati perfect pestele, carnea si legumele.

Indrazneste sa accesezi inovatia si sa pasesti ingenios intr-un nou univers – al bunului gust, inovatiei si al timpului de calitate petrecut alaturi de cei pe care ii iubesti cel mai mult.

Alte articole:

http://www.drinkfood.ro/2016/11/08/lifestyle-cum-sa-eviti-sa-te-imbolnavesti-metode/

http://www.drinkfood.ro/2016/10/31/turism-si-lifestyle-cum-ne-reincarcam-bateriile-ne-raspunde-turismhoreca-ro/

About Cristian Gălățanu

Check Also

TOP 7 beneficii ale extractului de hamei (Humulus lupulus L.)

Mai este cunoscut și drept „aurul verde” și este o plantă perenă, dioică, care poate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *