Halloween-ul nu vine doar cu sperieturi anul acesta, ci și cu un nou album Metallica! (VIDEO)

Halloween-ul nu vine doar cu sperieturi anul acesta, ci si cu un nou album si nu orice album, ci cel al cunoscutei trupe rock heavy-metal Metallica, intitulat ”Hardwired… To Self-Destruct”.

maxresdefault
Metallica – Hard Wired                                                                                         Sursa foto: Captura YouTube

Noul single al trupei ”Atlas, Rise!” este probabil unul dintre cele mai bune melodii single de pe viitorul album ”Hardwired… To Self-Destruct”, urmand sa fie lansat pe piata pe 18 noiembrie. De asemenea, trupa le-a oferit fanilor si un mic “teaser”, adica lansarea a doua mari melodii din noul album:”Hardwired” şi ”Month Into Flame”.

De altfel, noul album a fost lansat de catre Metallica dupa o pauza de opt ani in care nu a mai aparut nimic nou. „Death Magnetc!” a fost ultimul album scos in anul 2008, insa formatia rock este fericita ca a reusit, dupa o lunga asteptare, sa scoata un nou album: „Știm că ne-a luat ceva timp, dar suntem mândri să prezentăm <<Hardwired…To self-destruct>>, noul album de studio al grupului Metallica, îndelung așteptat”, au spus acestia pe Facebook.

 

Cel de-al 12-lea album ”Hardwired…To Self-Destruct” al formatiei Metallica cuprinde 12 melodii, dar aceasta are si o alta versiune deluxe care contine iar o variantă riff-urile care au dus in definitv la crearea acestui album.

Alte articole pe aceeasi tema:

http://topbrands.com.ro/festivalul-de-muzica-veche/

http://topwines.ro/vintest-ne-intrebam-cum-a-fost-prima-zi/

http://topwines.ro/nu-stiti-ca-se-apropie-vintest-imposibil-toata-lumea-stie-afla-si-tu/

About Cristian Gălățanu

Check Also

CONCERT “BONEY M. FEAT. LIZ MITCHELL, LIVE WITH BAND” ÎN ANUL 2024

DISCO ICONS, ediţia a II-a, şi o întâlnire rarisimă cu legendara formaţie disco-cult la Sala …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *