‘George si cheia secreta a Universului’ – sambata, 14 februarie

Libraria Humanitas de la Cismigiu ii asteapta pe cei mici sambata, 14 februarie, de la ora 11, la o noua editie a 'Campionatului povestilor', de data aceasta despre 'George si cheia secreta a Universului' de Lucy si Stephen Hawking. Invitata atelierului de povestit si desenat este scriitoarea Ioana Nicolaie. Echipele de copii ii incurajeaza de pe Pamant pe George, cercetatorul Eric si pe fiica sa Annie, trimitandu-le mesaje si desene. Koh-I-Noor si Editura Humanitas ii premiaza la final pe cei mai entuziasti dintre micii exploratori ai Universului. Intrarea este gratuita.
Libraria Humanitas de la Cismigiu ii asteapta pe cei mici sambata, 14 februarie, de la ora 11, la o noua editie a „Campionatului povestilor“, de data aceasta despre George si cheia secreta a Universului de Lucy si Stephen Hawking. Invitata atelierului de povestit si desenat este scriitoarea Ioana Nicolaie.

 

Echipele de copii ii incurajeaza de pe Pamant pe George, cercetatorul Eric si pe fiica sa Annie, trimitandu-le mesaje si desene. Koh-I-Noor si Editura Humanitas ii premiaza la final pe cei mai entuziasti dintre micii exploratori ai Universului. Intrarea este gratuita.

About Cristian Gălățanu

Check Also

Artă revoluționară, unică și nouă cu Nicole Jutka la Ateneul Român, cu ocazia concertelor Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna

Foarte puţine zile ne mai despart de reîntâlnirea deja tradiţională cu SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA, eveniment desfăşurat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *