CEREALE RETRASE

Producătorul austriac Estyria Naturprodukte GmbH a retractat de pe piata cerealele bio Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, un produs care a fost preluat şi în reţeaua de magazine Lidl România. Scoaterea de pe rafturi a produsului vine in urma unor verificari interne, într-o probă a fost depistată Salmonella, conform reprezentanţilor Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

„Pentru a evita un potenţial risc pentru sănătatea publică, întrucât nu poate fi exclusă o posibilă contaminare, distribuitorul a iniţiat retragerea produsului de la vânzare şi a anunţat clienţii să ţină cont de aceasta rechemare şi pe cei care l-au achiziţionat, să nu îl consume”, spun reprezentanţii ANSVSA.

Inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor au monitorizat procesul de retragere a produsului, cu sanse mari de contaminare, de pe piata, inceputa de către distribuitor.

Produsul Golden Sun Bio Organic Amaranth, 500g poate fi adus inapoi de consumatori, în toate magazinele Lidl. Pretul platit pentru acesta va fi oferit inapoi de catre supermarket, fără a cere bonul fiscal.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

About Cristian Gălățanu

Check Also

Cum să folosești berea pentru a-ți reda strălucirea părului tău

De ce sa folosesti proprietatile berii pentru parul tau Daca folosesti berea pe post de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *