Iubitorii de bere pot petrece Revelionul 2018 la Berăria H

Pentru iubitorii nostri de bere, la Beraria H de Revelion va fi mare nebunie! Acolo il vei avea alaturi de tine si pe Horia Brenciu, Azur și Ioana Ignat. De altfel, mare diversitate si in privinta mancarurile, interesante si bune. Uitati-va peste oferta. Noi am zis ca e buna si am zis sa va aratam si voua 🙂

Preţuri:
Zona MOV: 450 lei
Zona ALBASTRĂ: 550 lei
Zona GALBENĂ: 650 lei
Zona VERDE: 750 lei

Voucherele se cumpara:

  • fizic de la Berăria H
  • online de pe bilete.ro și iabilet.ro
  • din magazinele InMedio şi Germanos
  • Copiii de până în 12 ani beneficiază de 200 lei discount, loc la masă şi meniu complet (bufet + băuturi nealcoolice).
  • Toate zonele beneficiază de acces la ringul de dans central şi de toate mâncărurile şi băuturile din meniu.
  • Preţurile de mai sus includ toate costurile (contravaloarea open bufet pe durata evenimentului, open bar băuturi nealcoolice şi alcoolice pe durata evenimentului, acces la spectacol), fara alte cheltuieli in plus.

Meniu open bar, all you can drink (20:30-07:00):

Whiskey Jameson, Ballantines, Vodka Absolut, Rom Havana, Vinars de Jidvei, Tequila Olmeca, Jagermeister, Campari, Gin Befeater,
Long drinks ( Campari Orange, Cuba Libre, Gin Tonic, Vodka Mere/Cramberry, Whisky Coke / Energy
Vin alb, roşu şi spumant, Prosecco
Sucuri: Lipton, Prigat, Pepsi, Mirinda, 7UP, Energizant
Apă plata, minerală şi cafele,
Bere Ciuc, Heineken şi Berea H, bere fără alcool

Meniu open bufet, all you can eat (21:00-07:00):

Antreuri:
Piftie de porc şi curcan
Tartă (quiche): afumătură, vegetariană, peşte, picantă, brânză, cârnaţi
Platou Mezeluri: tobă, lebăr, caltaboşi, slănină afumată, slănină fiartă, pastramă, piept afumat, jambon, şorici, jumări, ciolan
Salate gătite: zacuscă, vinete, fasole bătută, ardei copţi, boeuf
Murături: gogonele, varză, sfeclă, adei gras umplut, conopidă, morcov, ceapă, gogoşari, pepeni
Salate de tot felul: castraveţi cu mărar, roşii, morcov, spanacel, vedeturi mixte, ardei gras, ţelină, ceapă verde/roşie
Dressing salate: vinegrette, brânză, rodie, muştar, fructe de pădure

Cărnuri alese:
Porc: mangalita, sarmale, coaste, carne la garniţă, ceafă coaptă, pulpă la cuptor
Vită black angus: gulash, pulpă la cuptor
Oaie: la cuptor, pastramă, ruladă
Păsăret: curcan umplut, raţe prăjite, prepeliţe, pui fripţi
Peste: păstrăv, somn, crap
Mini burger
Cârnaţi caşcaval, picanţi, oaie, româneşti

Garnituri:
Cartofi: prajiti, ţărăneşti, zdrobiţi, cartof copt cu smântână, hrenzele
Varză roşie, fasole verde, Ratatouille, orez simplu, orez cu legume

Desert:
Carrot Cake, cornuleţe umplute, Cheese Cake, negresă, mini prăjituri cu ciocolată şi fructe

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

About Cristian Gălățanu

Check Also

Bere 2 în 1: relaxare+sănătate

Ce ar fi sa ne gandim la o bere diferita? eh? ce ziceti baieti? Una …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *