Azi a început cel mai mare festival de bere din România!

Cu exact 6 zile inainte de a incepe Oktoberfest de la Munchen, Germania, cel de la Brasov da startul inca de AZI, 7 septembrie 2017. Evenimentul din inima Transilvaniei va dura 10 zile, 10 zile in car vizitatorii vor putea gusta mancarea traditionala bavareza, alaturi de o bere buna si de muzica potrivita party-urilor germane.

Incepand cu ora 16:00 festivalul de la Brasov va fi oficial deschis printr-o paradă imensa specific nemţilor. Mai exact, itinerariul ce va fi parcus este din Piaţa Sfatului si pana la Bartolomeu (unde a fost Stadionul Municipal), iar in aces timp veti putea admira carele alegorice decorate cu decoruri bavareze.

Tot la Oktoberfest-ul de la Brasov se vor desfasura concursuri la care aveti ocazia sa castigati mai mult de 10.000 de premii. Desigur ca muzica va fi intotdeauna si pretutindeni, tocmai pentru ca petrecerea sa fie completa.

Mai ales ca avem si o veste buna pentru participanti: berea din Romania va avea cel mai mic pret dintre toate festivalurile de acest gen din toata Europa. Oricum, cu siguranta intreaga cantitate de bere pusa la dispozitie nu va putea fi consumata, asa ca nu trebuie sa va faceti problema de “ce bem”.

Ca sa fim si mai precisi, 1 litru de bere va fi cam 2 euro şi jumătate, fata de berea din Munchen, in care litrul de bere este mai mult de 10 euro.

Numai din punctul de vedere al turistilor straini care se asteapta sa participe la festival este impresionat, mai exact peste 25.000 de mii.

ALTE ARTICOLE PE ACEEAȘI TEMĂ

About Cristian Gălățanu

Check Also

10 de ani de calitate, berea Albacher

În primăvara anului 2008, Romaqua Group a introdus pe piata berii de la noi brandul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *