BREAKING NEWS: TOTUL despre atacul terorist de la Manchester!

FOTO Gulliver, Getty Images

ATAC TERORIST LA MANCHESTER! Un jihadist a omorat 22 de oameni si a produs alti 59 de raniti, in desfasurarea unui concert din orasul Angliei, pe Arena Manchester (cu o capacitate de 21.000 de oameni). Initial, diplomatii americani au anuntat ca, cel mai probabil, atacul este unul de origine terorista si ca, persoana vinovata e un jihadist. Mai tarziu, aceste declaratii au fost confirmate de oficialii Marii Britanii. Daca intr-adevar atacul este unul terorist, atunci acesta va fi cel mai mare atentat care a avut loc vreodata in Anglia, dupa atacurile de pe 7 iulie 2005, Londra, când 52 de oameni au murit și alti 700 au fost răniți.

Totodata, pentru ca concertul care a avut loc pe Arena Manchester este al unei cantarete foarte cunoscute, la acesta au participat si foarte multi tineri. Astfel se face ca 12 copii, mai mici de 16 ani, au fost si ei raniti de explozie si au care au fost trimisi de urgenta la cateva spitale din Manchester, a declarat directorul Serviciului de Ambulanță din Manchester, David Ratcliffe.

De asemenea, organizatia jihadista Stat Islamic a revendicat atactul terorist de marti seară, de pe Arena Manchester. Declaratia vine dupa de la agenția de presă ISIS. Totodata, in mesaj se mai preciza si faptul ca acesta nu este un atentat sinucigas, cum cred autoritatiile, ci un atac terorist cu bomba, care fusese atasat undeva in interiorul arenei Manchester: ”Un soldat al califatului a reuşit să planteze un dispozitiv explozibil la o întâlnire a cruciaţilor din oraşul Manchester”, transmit jihadiştii Statului Islamic.

Mai ingrozitor este faptul ca, pe reteaua de socializare Twitter, sustinatorii Stat islamic si-au aratat bucuria fata de producerea atacului terorist prin hastaguri, despre care spun ca este o victorie contra “cruciaţilor” din Occident sau razbunare pentru decizia Angliei de a intra in conflictul militar din Siria si Irak impotriva Stat Islamic, alaturi de SUA si Rusia.

 Oficialii Marii Britanii au confirmat atacul terorist cu bomba, in care, spun tot acestia, a fost implicat 1 singuri atacator:

A fost folosit un dispozitiv explozibil improvizat pe care l-a detonat provocând această atrocitate. Nu vom da nume. Este o anchetă în desfășurare. Prioritatea noastră este ca împreună cu poliția anti-teroristă să aflăm mai multe detalii despre agresor. Cer publicului să rămână alert și să anunțe poliția în legătură cu orice informație care ar putea fi utilă. De asemenea, cei care au filmări sau imagini de la incidentul de aseară sunt rugați să le aducă la poliție. Nu pot să ofer multe informații despre victime, dar putem confirma că sunt copii printre victime”, a transmis șeful Poliției din Manchester. 

Video:

Alte articole:

http://topbrands.com.ro/siria-si-dovezi-despre-crime-de-razboi-operatiunea-cezar/

http://topbrands.com.ro/afacere-cu-servicii-desktop-publishing/

http://agricult.ro/2017/05/07/bondarii-sunt-o-super-afacere-incepe-si-tu-una-acum/

http://agricult.ro/2017/04/26/livada-de-meri-super-afacere-cu-super-fonduri-europene/

About Cristian Gălățanu

Check Also

Coșmarul continuă: cozi nesfârșite la spitale și frigidere prea pline de morți

Dacă anul trecut Italia era în iad, acum pășim pe urmele lor. La ATI zi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *