Firea – președinte, iar PSD – tot câștigător în alegeri Parlamentare

V-ati gandit ce ati face daca maine ar fi din nou alegeri prezidentiale? Pe cine ati vota? Gabriel Firea? Daca da, atunci va anunt ca nu sunteti singurii! Cel putin asa arata ultimele informatii ale unui sondaj de opinie al Avangarde, care arata ca actualul Primar al Municipiului Bucuresti ar iesi invingatoare, daca ar avea loc alte alegeri nationale. Sondajul a fost realizat pe luna mai.

Mai exact, informatiile furnizate de cei de la Avangarde ne dezvaluie un procent de 44% din voturile pentru candidata doamna Firea. Pe de alta parte, Presedintele Romaniei din acest moment, Klaus Iohannis, nu ar reusi sa obtina decat cu 4 procente mai putin ca Gabriel Firea. 

Dar sondajul de opinie nu se opreste aici, tot acesta ne mai dezvaluie si ca Firea este cea mai preferata de cetatenii romaniei, avand un procent de 59%, dupa care este premierul Sorin Grindeanu, cu 485, apoi Presedintele Romaniei, aratand 47%, Călin Popescu Tăriceanu care figureaza 44%. In final, intr-o “lupta” Victor Ponta vs Dacian Ciolos, datele inregistreaza 39% pentru primul, iar pentru  despre Dacian Cioloș, doar 35% spun asta. 

La partide, PSD ar castiga cu un procent de 44%, in mod detasat fata de PNL, care ar avea doar 24%, dar si fata de: USR (12%), urmat de ALDE (8%) si UDMR (5%). Totusi, poate mai interesant e ca, dupa UDMR vine PMP care nici nu ar reusi sa castige reprezentare parlamentara, fiind sub pragul de 5%. 

Sondajul a fost facut prin CATI (interviuri telefonice), pe 800 de oameni, si o marja de eroare de 3, 47%. 

 Alte articole:

http://topbrands.com.ro/noutati-despre-concertul-lui-kings-of-leon/

http://topbrands.com.ro/deep-purple-revine-cu-un-nou-album-dupa-4-ani/

About Cristian Gălățanu

Check Also

Bon Jovi vine la București în 2019!

Lumea in care traim s-a schimbat din 2013, dar un singur lucru se mentine cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *