Ce produse NU trebuie să le păstrezi la frigider!

Ok, haideti sa incepem asa articolul asta: deci, stiti acel moment cand esti mort de foame si simti ca ai manca “aproape” orice, dar in frigider nu este nimic ce ti-ar trezi cheful? Daca da, atunci stiti si voi ca in acel punct incepeti sa faceti cumparaturi nebuneste (ori, unele le arunci ca sunt deja stricate si stau de prea mult timp acolo in frigider, barbatii stiu sentimentul!). Prin urmare, ma gandesc sa va ajut in aceasta privinta (pe toti), desigur, daca imi veti accepta umilul ajutor; aici este o lista cu ce ar trebui sa nu pastrati in frigider, deci puneti-le altundeva, intr-un loc uscat in general:
  • Banane si avocado
    “Acel moment cand gasesti avocadoul perfect la supermarket”

Cel mai bine e sa nu pastrati banenele pentru mai tarziu in frigider, lasati-le mai bine pe masa, intr-o farfurie spre exemplu, unde o puteti tine si alaturi de alte fructe (la fel si in cazul marului, perelor etc). Motivul este destul de simplu: pentru ca se innegresc cu o viteza uluitoare si cand vei vrea sa le mananci o sa spui: cum sa mananc eu o astfel de banana mai neagra ca Groapa Marianelor?! Poti sa le pui in plastic, asta ar fi cel mai bine, o sa vezi, se pastreaza mult mai bine!

Aaa, da, si acel avocado (acel moment cand gasesti avocado-ul perfect si dupa aia afli ca s-a copt prea mult si ca nu mai seamana deloc cu cel cumparat initial!) Pai, cel mai bine ar fi sa-l pui in plastic, la fel ca si banana sau alte fructe! Uite, puteti face asa o data, iar dupa, daca a fost corect ce am spus, lasati un comment pe pagina si spuneti daca a fost ok sau nu! Daca vreti, desigur :).
  • Mierea si uleiul de masline
Daca iubiti si voi la fel de mult uleiul de masline ca mine, cu siguranta stiti cum e cand aflati ca acesta s-a ingrosat si a luat o culoare mata si, normal, va enervati! Era perfect asa cum era. Tot din cauza frigiderului ala, doar uleiurile de nuci sunt exceptia, pe acele trebuie sa le tineti in frigider (dar parca tot mai bun uleiul de masline, nu?)
Aaa da, mierea orice ar fi nu se strica niciodata, nu trebuie sa fie tinuta la frigider sub nicio forma, daca o cumparati direct la producator (ceea ce va si recomand, e mult mai sigur si sunt multi care le vand in fata casei lor, unde le si fac) e deajuns sa o lasati asa, pentru ca va da cu tot cu capac la borcanul pe care il cumparati, iar cat este inchis, totul este bine.
  • Painea si ceapa
Eh, si ultima parte, pentru paine ea trebuie sa fie tinuta undeva intr-un loc mai special, nu in frigider (decat daca nu ai ce face, iar atunci trebuie sa o invelesti in ceva), altfel va avea un aspect tare si nici nu mai e asa proaspata…secretul e sa iei o cutiuta de paine speciala, e ieftina si se gasesc la orice supermarket mai mare.
In sfarsit, ceapa nu e bine sa fie tintua in frigider (ca sa nu mai spun ca dupa o sa miroasa urat de tot!) si va capata si mucegai, mai bine undeva intr-un loc uscat, nici nu va mirosi astfel.
Alte articole pe aceeasi tema:

http://www.drinkfood.ro/2017/03/07/nu-mai-este-timp-rezerva-acum-la-bootcamp-bran-primavara-2017/

http://topwines.ro/?p=8793&preview=true

http://www.drinkfood.ro/2017/01/24/lifestyle-regim-strict-de-slabire-cu-supa-de-varza/

About Cristian Gălățanu

Check Also

Bon Jovi vine la București în 2019!

Lumea in care traim s-a schimbat din 2013, dar un singur lucru se mentine cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *