CONCERTELE ANULUI 2017

Depeche Mode, Richard Clayderman (8 martie Sala Palatului), Kenny Garett, Gianna Naninni (27 aprilie tot la Sala Palatului), Pink Martini sunt doar cateva dintre cele mai bune trupe din istoria muzicii, concertele lor fiind asteptate de foarte mult timp deja de catre fani. E, anunt: acuma aveti sansa sa-i vedeti LIVE la Bucuresti, pentru ca anul asta, chiar am putea spune cu adevarat ca este ANUL CONCERTELOR – 2017!

1.Depeche Mode va fi in Bucuresti pe data de 23 iulie 2017  la Cluj-Napoca cu turneul “The Global Spirit Tour”, in care acestia vor canta piesele din noul lor album”Spirit”. Dupa cum bine stiti, aproape toate albumele lor au fost un succes curat, numai piesa “Enjoy the Silence” are aproape 80 de mil de vizionari pe YouTube. Totodata, concertul se va tine pe Cluj Arena si va fi cea de-a treia venire a lor la noi in tara, dupa ce ultima a fost in 2013 si prima in 2006.

2.Kenny Garrett isi va tine concertul la Sala Radio in aceasta luna (deci grabiti-va sa va luati bilete, posibil sa se fi ocupat deja) pe 23 februarie. Impreuna cu combinatiile lui stralucite din jazz, acesta va mai avea si un recital de funk, influente orientale, salsa sau soul, insa toate fiind o creatie a imaginatiei lui Garrett. Acesta va canta si noul sau album “Pushig de World Away”, dar si probabil cea mai cunoscuta piesa a lui “Happy People”.

4.Jethro Tull va fi tot in luna februarie pe data de 21 la Sala Palatului. Aceasta a aparut pe scena prima data in 1967, în Anglia si a manifestat inca de la primele ei piese o originalitate incredibila. Desi ei au fost incadrati initial in blues psihedelic, in realitate ea este o combinatie de: blues, jazz, folk, medieval, clasic, hard rock, dar si electronic. Originalitatea lor sta de fapt in tonalitate vocală care nu poate fi asemanata cu nicio alta trupa, o parte importanta fiind si flautul.

5.Acuma, Deep Purple care este probabil una dintre cele mai cunoscute trupe din istorie cu celebru Ian Gillan si Roger Clover, primul fiind unul dintre cei mai mari solisti care au trait vreodata pe aceasta planeta! Desi turneul lor denumit “The Long Goodbye” nu aduce prea multe vesti bune pentru noi, el se anunta un concert promitator, intrucat ei ne vor aduce un nou album “inFinite”. Data de 13 mai 2017 în parcarea A de la Romexpo – acesta va fi locul si data in care acestia vor concerta, din nou trebuie sa mentionam ca locurile sunt limitate – doar va dati seama si voi! A! Inca ceva…era sa uit, probabil nu stiti, dar nu de mult timp ea a fost inclusa in Rock & Roll Hall of Fame (about time! – cum ar zice englezul). Alaturi de cei 3 mentionati mai sus vor fi si Ian Paice, Steve Morse şi Don Airey.

6.Evanescence este si ea cu siguranta mult astepta la Arenele Romane pe data de 29 iunie – unde si va concerta. Acestia fac parte din festivalului Metalhead Meeting, nu e de mirare cat Evanescence reprezinta una dintre cele mai valoroase trupe rock din istoria muzicii americane, in parte ea se datoreaza vocii cantaretei foarte cunoscute Amy Lee, printre care “Bring Me To Life” cu “doar” 330 de milioane de vizionari, ca sa nu mai spunem de foarte multele nominalizări, una dintre ele fiind 2 Grammy-uri pentru sus-mentionata piesa la categoriile “Best New Artist” şi “Best Hard Rock Performance”.

Alte articole:

http://www.drinkfood.ro/2017/01/26/glenn-miller-indragostit-de-misterioasa-luna-intru-eternitate/

http://www.drinkfood.ro/2017/01/23/cauti-cele-mai-frumoase-scrisori-de-iubire-din-toate-timpurile-tocmai-le-ai-gasit/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/14/drinkfood-restaurantul-marco-polo/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/14/partea-a-doua-ce-sa-ai-in-vedere-cand-exista-o-problema-in-cuplu-si-cum-sa-o-rezolvi/

About Cristian Gălățanu

Check Also

ALPHAVILLE – HIT-CONCERT

ALPHAVILLE – HIT-CONCERT Detalii eveniment ISTORIE MUZICALĂ ÎNTR-UN VERITABIL “HIT-CONCERT” CU ALPHAVILLE Te pregăteşti pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *