(2) Cea mai bună cură de slăbire: Oshawa

Dieta

In ultimul articol (CLICK AICI PENTRU A VEDEA) v-am transmis poate una dintre cele mai eficiente curi de slabire care exista, datorita posiblitatii reale, dovedite nu numai stiintific prin studii, de a vindeca printre cele mai grave boli ale corpului uman, inclusiv cancerul. Ea are o parte si spirituala, iar de aceea, se dovedeste a fi si eficienta. Astfel, iata si ultimele informatii importante despre aceasta dieta uluitoare/ pasi pe care trebuie sa-i urmati: 

Data trecuta v-am spus doar ce trebuie sa mancati in perioada regimului Oshawa, iar acuma va vom spune si de ce trebuiesc consumate in modul specificat: pentru ca ele sunt in principal hranitoare, sanatoase, ceea ce ofera multa putere corpului dumneaovastra pentru o zi intreaga. Mai mult, aceasta dieta s-a dovedit ca este foarte buna pentru oamenii care au probleme cu greutatea ca nu numai ca slabesc rapid, dar creeaza si un echilibru in corp, care se poate observa nu numai la nivel al mintii, dar si fizic, dand corpului anumite forme placute si puterea de a nu fi afectat de temperaturile extreme, ca sa nu mai vorbim de reducerea mirosurilor neplacute emanate de corp.

Daca nu ati mai tinuti regimuri in general atunci exista o posibilitate sa aveti si reactii fiziologice, deoarece dumneavoastra sau mai bine zis corpul dumneavoastra experimenteaza o trecere rapida de la o alimentatie la alta prin purificarea sistemului. Totusi, nu trebuie sa va ingrijorati in aceasta privinta, intrucat senzatiile dispar destul de rapid. ATENTIE, mai ales daca e prima data cand incepeti regimul acesta, atunci va trebui sa demarati progresiv cura de slabire si nu imediat.

In cadrul pauzei regimului Oshawa urmeaza asa numita etapa “de reacomodare”. Este foarte important de retinut ca nu trebuie sa se treaca de la o alimentatie grea la una usoara, ea trebuie sa fie progresiva, deci porniti usor de la fructe sau legume sau ceaiuri. Mai pe urma, treceti spre cea obisnuita.

Ramaneti aproape de noi deoarece in urmatorele zile vom posta articole din domeniul lifestyle, dar si alte articole pe aceasta tema discutata de noi acuma.

Alte articole pe aceeasi tema:

http://www.drinkfood.ro/2016/12/19/retetele-drinkfood-ro-cocos-in-vin-din-bucataria-franceza/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/14/drinkfood-restaurantul-marco-polo/

http://www.drinkfood.ro/2016/12/14/partea-a-doua-ce-sa-ai-in-vedere-cand-exista-o-problema-in-cuplu-si-cum-sa-o-rezolvi/

http://topwines.ro/?p=8423&preview=true

 

About Cristian Gălățanu

Check Also

TOP 7 beneficii ale extractului de hamei (Humulus lupulus L.)

Mai este cunoscut și drept „aurul verde” și este o plantă perenă, dioică, care poate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *