LIFESTYLE: SHIATSU, AUTO-MASAJUL CARE TE SCAPĂ DE INSOMNII

Shiatsu2
SHIATSU, tehnica masaj                                                                                        Sursa: www.janetattwood.co.uk

Ne revedem si saptamana aceasta intr-un alt articol despre LIFESTYLE. De data asta vom vorbi despre TEHNICILE/METODELE care te ajuta sa scapi de INSOMNII. Daca ai probleme cu somnul si iti este de neinchipuit ca ai putea sa dormi, atunci trebuie sa citesti acest articol despre SHIATSU. Dupa cum probabil bine stiti, nedormitul duce in timp la un circuit nesfarsit de durere pentru cei care au dureri cronice – adica DURERI CRONICE -> NEDORMIT.

Shiatsu este o tehnică de masaj utilizata de cel putin 100 de ani, persoana incercand sa stimuleze punctele de presopunctura ale pacientului cu scopul de a relaxa si elimina durerea/stresul de zi cu zi. De ce trebuie sa incercati tehnica? Ea are rolul de a atinge un echilibru si a ajuta functionarea mai buna a chi-ului, “forta vitala”. In momentul in care il veti experimenta “tot ce trebuie să faceţi este să efectuaţi tehnicile pe propria persoană”, a zis Bogdan Begligiu, terapeut la cabinetul Tummo Reiki.

Cu siguranta stiti ca pilulele nu sunt o solutie viabila pe termen lung, de aceea cercetatorii de la Universitatea din Alberta au cautat alte optiuni. Asa ca, acestia au gasit raspunsul in tehnicile shiatsu auto-administrate – un masaj japonez, care ar putea fi comparat cu presopunctura – tehnica s-a dovedit a fi foarte folositoare pentru cu dureri mari sa doarma mai bine si sa fie mai relaxati – astfel dovedindu-se si o solutie buna pe termen lung.

Ramaneti aproape de noi pentru alte articole despre LIFESTYLE!

Articole anterioare pe aceeasi tema:

http://www.drinkfood.ro/2016/08/05/retetele-drinkfood-ro-creveti-cu-ceapa-verde-si-ghimbir/

http://www.drinkfood.ro/2016/08/04/lifestyle-consumul-de-proteinele-slabe-are-si-dezavantaje/

http://www.drinkfood.ro/2016/08/03/lifestyle-avantajale-consumului-unor-proteine-slabe/

About Cristian Gălățanu

Check Also

TOP 7 beneficii ale extractului de hamei (Humulus lupulus L.)

Mai este cunoscut și drept „aurul verde” și este o plantă perenă, dioică, care poate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *