Iubitori ai vinului…

Dragi iubitori ai vinului,
Sunteti invitati intr-o sala expozitionala recent adaptata normelor de protectie si securitate a muncii, de prevenire a incendiilor si de protectie a mediului potrivit legilor in vigoare, Centrul Regional de Afaceri Timisoara, la cea de a 13-a editie a Salonului International de Vinuri, VINVEST, care va avea loc in perioada 22-24 aprilie 341a52b1-551d-406e-ae94-1c04c063855b2016. 
Aici va veti intalni cu vinurile DOC, IG, vinuri varietale in fata consumatorului timisorean si nu numai, pentru a ii convinge ca vinul dvs sa stea mereu pe masa lor. 
Evenimentul are loc cu o saptamana inaintea Sarbatorilor Pascale.
Raioanele hypermarketurilor, supermarketurilor, marketurile si magazinele de specialitate: 1 Selgros, 2 Metro, 3 Auchan,  7 Carefour, 4 Kaufland, 3 Billa, 5 Lidl, 20 Profi, 3 Penny, Enoteca de Savoya, Bibliotheka, The Store, etc. reprezinta un potential ptr ca publicul consumator sa cumpere vinurile degustate in salon.
 
​Utilajele de vinificatie si serviciile conexe vinului sunt invitate sa-si rezerve standurile asemenea obisnuintei si interesului de 12 editii. 
Programul National de Sprijin al Romaniei in sectorul vitivinicol pentru perioada 2014-2018, fiind in derulare.
Totodata, in cadrul salonului, organizatorii si-au propus sa realizeze dezbateri cu urmatoarele tematici:
1.Vinul Varietal, notiunea europeana de vin varietal in opozitie cu conceptul de DOC, IG.
2. Investitiile si folosirea banilor europeni veniti in Romania ptr sectorul vitivinicol.

About Cristian Gălățanu

Check Also

PRIA Medicine 2024

PRIAevents organizează conferința Pria Medicine, Supplements, Medical Devices and Cosmetics Publicity and Regulations, singura conferință sin România …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *